Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

509 commentaren van in totaal 509 beoordelingen
Service
anoniem
24/05/2018
10

Louwman is top

Service
T.M. Moltmaker (Groningen)
24/05/2018
8

Het is goed maar kon beter met een ruimte zoals ik heb aangegeven, aparte ruimte met goede stoelen en een tafel met daarop b.v. een leesmap of andere lectuur en de mogelijkheid om een kopje koffie te tappen.

Verkoop
Heller (Sappemeer)
17/05/2018
10

Zeer tevreden. Goede service.

Verkoop
S. Roosien
15/05/2018
9

Goede hulp bij uitzoeken auto. Nette zaak

Verkoop
Ziyad (Haren)
08/05/2018
10

zeer vriendelijke personeel

Service
mw. Jansen
07/05/2018
9

Louwman is een betrouwbaar, klantvriendelijk bedrijf, dat goede kwaliteit levert in verkoop, onderhoud en reparaties.

Service
Henk Lesterhuis (Groningen)
04/05/2018
9

Goede wijn behoeft geen krans

Service
Jan en Tina Visscher (Zuidhorn)
04/05/2018
8

Klantgericht, vriendelijk en kennis van zaken.

Service
A Krijger (Haren)
02/05/2018
10

Vriendelijk vakkundig personeel die hun afspraken nakomen. Kom hier al acht jaar en nog nooit teleurgesteld. Auto na grote beurt altijd binnen en buiten spik&span schoon, ruikt weer als nieuw.

Service
H.Salier
02/05/2018
8

Goed gekwalificeerd personeel

Service
J.J. Steenbergen (Augustinusga)
02/05/2018
8

Uitstekend geholpen. Probleem werd na korte diagnose meteen aangepakt en opgelost. Tevens werden op mijn verzoek een paar bijzaken verholpen. De factuur was correct en de wachttijd werd ook nog prima door een medewerker ingevuld. Het heeft mij nu 1 bezoek gekost waar veel andere garages mij waarschijnlijk hadden laten terugkomen voor een vervolgafspraak.

Service
Marcel (Groningen)
02/05/2018
9

Het personeel is vriendelijk en hun kennis van mijn auto is groot. Deskundig en vriendelijk.

Service
W.H.Eisma (Roden)
02/05/2018
10

zeer goede garage, Zeer vriendelijk en bekwaam personeel

Service
Dhr. D.A.Fok (Groningen)
25/04/2018
10

correcte planning en afhandeling van de onderhoudsbeurt

Service
LC POT SCHOTHORST
16/04/2018
9

Alle werkzaamheden blijken naderhand goed uitgevoerd te zijn; de auto"zoemt."weer over de weg.

Service
Gerard Mers
10/04/2018
10

Klantvriendelijk personeel, komen afspraken na en leveren goede service.

Service
Ria Viel (Haren)
09/04/2018
8

Zowel via de telefoon (afspraak maken) als bij de balie uiterst zorgvuldig en deskundig advies.Duidelijk verhaal, kostenoverzicht, terugbreng-service, uitgevoerd onderhoud, eigenlijk het complete verhaal is helemaal goed.

Service
Dhr. H.J. Alles
05/04/2018
8

Goede reperaties wel beschadiging bij terugroep aktie voor veiligheidsgordel is kunststoffen drempel opgelicht door schroevendraaien diverse lakbeschadigingen in lake werk op binnen Kant van de drempel jammer

Service
Jacob de Vries
23/03/2018
10

Bij aankoop en nu bij eerste onderhoudsbeurt zeer vriendelijk en klantgericht (was zelf niet in staat auto te brengen, halen en brengen was geen probleem!)

Service
dhr. C.B. Visser (Groningen)
21/03/2018
9

In alle jaren dat ik klant ben bij Toyota Louwman Groningen ben ik altijd goed en vooral klantvriendelijk geholpen door alle receptie medewerkers.Verder vind ik de dienstverlening van Toyota Louwman Groningen uiterst betrouwbaar en professioneel.

Verkoop
J.J. Cloo (Nieuw Annerveen)
21/03/2018
10

Nette en correcte behandeling, goede prijs , goede uitleg

Service
G.E. Garst (Groningen )
15/03/2018
7

Goed werk afgeleverd.

Service
S.Nikolaas (Midwolde)
14/03/2018
7

Ik heb niets toe te voegen

Service
Dhr. F. Jager (Groningen)
07/03/2018
9

Ik ben al jaren klant bij Toyota Louwman - Groningen. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en alle dingen die ik gevraagd heb worden netjes uitgevoerd.

Service
Jan Willem den Oudsten
07/03/2018
10

Bij Toyota is over alles nagedacht voor jouw auto de fabriek verlaat. En dat doen ze bij Louwman in Groningen ook weer elke keer dat de auto er voor onderhoud is. Het verbaast me elke keer weer dat ze er geen Japans spreken; ze denken in ieder geval wel Japans en daar heb ik het voordeel van. Al meer dan een half miljoen kilometer Topklasse!

Service
Mevr. Luckassen
01/03/2018
9

Garage louwman is een betrouwbare garage met goede voorlichting over de reparaties en prijzen, een breng en haal service en vriendelijke medewerkers.

Service
Jager (Zandeweer)
28/02/2018
9

Prettig bedrijf om te komen met prof.mensen

Service
Mevr. Knobbe (Groningen)
28/02/2018
9

Ik ben zeer tevreden over Toyota en Louwman Groningen. Goede auto, goede service. Uitleg algemeen of specifiek. Zn. extra informatie en op verzoek wasbeurt. Je weet van te voren hoe lang je ongeveer moet wachten en voor aflevering wordt even met je doorgenomen wat er gedaan is en wat er nog gedaan zou moeten worden.

Service
Y. Hartman
28/02/2018
9

Correcte en deskundige en plezierige medewerkers

Service
Herman Dekker (Groningen)
21/02/2018
10

De beste keus.

Service
Menno Huisman (Kantens)
14/02/2018
9

goed bedrijf, tevreden over de service

Service
j.p.dijkema
07/02/2018
10

zeer deskundig,klantvriendelijk.

Service
Dhr Bos (Vries)
31/01/2018
2

Jullie zijn in reparaties veel te duur. Dat maakt dat je als klant wegloopt. Daar moet je eens goed over nadenken als Toyota onderneming.

Service
Henk Groenwold (Engelbert/ Groningen)
17/01/2018
7

voldoet aan onze wensenFijne dealer om onze Auris aan toe te vertrouwen

Service
Anoniem
03/01/2018
9

Prima bedrijf

Service
Anoniem
03/01/2018
9

Goed geholpen,

Service
meneer Broer Meilom Soolsma (groningen)
03/01/2018
9

ben er al jaren klant en ken de meeste medewerkers, sommige zelfs heel goed en langere tijd. Vriendelijk, zakelijk en goede kennis van toyota en behulpzaam

Service
hr R. Alidarso (Groningen)
02/01/2018
9

Vanaf begin aanschaf Toyota goede service, klantvriendelijk (voldoende aandacht voor de klachten van de auto), wachtruimte is ruim, schoon, veel lectuur voor het wachten, gratis drinken naar keuze.

Verkoop
G. HEIDA (Groningen)
27/12/2017
8

Kundig, klantgericht, goede service, eerlijk en duidelijk

Service
j de jong. (groningen)
20/12/2017
8

gebruikte auto gekocht slechte aflevering.

Service
Anoniem
13/12/2017
10

prima club

Service
Rikus Draaisma (Groningen )
13/12/2017
9

Weet geen verbeterpunten

Service
Marinus Groeneveld (Roden)
12/12/2017
10

Bij mij komt Louwman Groningen over, als een garage waarop je kunt vertrouwen, dat je auto in goede handen is.

Service
B.Kunst (Zuidhorn)
06/12/2017
10

Louwman Groningen maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Alles verloopt naar volledige tevredenheid. Prima bedrijf dus. 100% ok.

Service
Peter Homan (Groningen)
06/12/2017
8

Betrouwbaar, klantvriendelijk, deskundig

Service
johannes de jonge (groningen)
30/11/2017
10

altydprimainorde

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Er viel helemaal niets te mopperen, dus prima!

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Buitengewoon adequate service, prettige sfeer.

Service
Anoniem
23/11/2017
9

Goede voorlichting , betrouwbaar, prettige ontvangst.

Service
Anoniem
22/11/2017
8

vriendelijk, prettig contact

Service
Dhr. CAJ van Malkenhorst (Groningen)
22/11/2017
9

Zeer klantvriendelijk. Komen afspraken keurig na en informeren tijdig bij afwijkingen. Het onderhoud is telkens goed uitgevoerd voor een goede prijs. Auto wordt schoon afgeleverd. Prettig om zaken mee te doen.

Verkoop
Reinders
22/11/2017
10

Een goede betrouwbare garage wat gezegd is wordt gedaan,top bedrijf.

Service
Jan Reinders (Drachten )
17/11/2017
9

Betrouwbaar bedrijf.

Service
Jan en Tina Visscher (Zuidhorn)
15/11/2017
9

Louwman Groningen wil de eventuele opgetreden technische problemen aan de auto zodanig oplossen dat de klant geheel tevreden is.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

klantvriendelijkheid. correcte behandeling.

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Goed en betrouw baar

Service
Anoniem
26/10/2017
8

Showroom werd verbouwd waar ook receptie is het was een beetje chaotisch

Service
Mevr. G.E.Prummel (Groningen)
26/10/2017
10

Ik kan er altijd terecht en word altijd heel vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Betrouwbaar & correct

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Klant vriendendelijk en met de nota ook altijd klant vriendelijk

Service
Anoniem
18/10/2017
8

Ben nog maar kort klant, een keer voor kleine beurt geholpen , zeer tevreden.

Service
Dhr, J.F.Hensen (Haren)
11/10/2017
9

Volledig tevreden over de werkzaamheden en overleg wat wel en niet door Toyota word gedaan.

Service
Piet Nieborg (Groningen)
11/10/2017
9

Goede service en betrouwbaar

Service
Anoniem
04/10/2017
10

Betrouwbaar vakkundig correct vriendelijk, men (her)kent trouwe klanten

Service
Anoniem
04/10/2017
9

betrouwbaar en klantvriendelijk, levert goede kwaliteit

Service
Anoniem
27/09/2017
6

Niet tevredem met uitgevoerd werk.auto na reguliere beurt reed niet eens en moest direct terug.zonde van de tijd en geld.

Service
J. Mulders (Groningen)
27/09/2017
9

Prettige bedrijf, zonder veel poespas. Erg klantvriendelijk, en afspraak is afspraak.

Verkoop
Anoniem
08/09/2017
10

Goed service

Service
Anoniem
06/09/2017
9

Service en betrouwbaar

Service
Anoniem
06/09/2017
7

verwachting was bij afspraak voor kleine beurt dat dat ongeveer 2 uur zou gaan duren, 's morgens om 9.15 gebracht, bleek dat de auto pas om 16.00 (later sms dat om 14.00) klaar zou zijn. Dit is wel een erg lang tijdsbestek voor kleine beurt

Service
Anoniem
06/09/2017
9

Betrouwbaar en vriendelijk, accuraat

Verkoop
Anoniem
04/09/2017
9

Goede service en communicatie

Service
Anoniem
31/08/2017
8

Tevreden over de dienstverlening, alles wordt netjes afgehandeld en je word gebeld als er wat me de auto aan de hand is.Minder tevreden over het feit dat de waterpomp al bij een km-stand van 94000 vervangen moet worden vanwege lekkage!

Verkoop
Anoniem
30/08/2017
10

Vriendelijke medewerkers, deskundig, hele proces van eerste binnenkomst tot aflevering perfect verlopen.

Service
Dick pheifer. (Groningen)
23/08/2017
8

goede hulp.

Service
Jan Willem den Oudsten
23/08/2017
10

Louwman Groningen is niet gewoon service, maar altijd een stap extra. Niet alleen vakkundige medewerkers maar mensen met gevoel voor klanten, die je kennen, ook al kom je er niet vaak (Toyota hè, hoeft zelden naar de garage.).Altijd opgewekt, vriendelijk, komen hun afspraken 100% na. Fantastisch. Op naar de volgende 500.000 km rijplezier.

Service
Mev A stant -vd laan (Veendam)
23/08/2017
10

Prima garage .goeie service ,vriendelijk personeel

Verkoop
Wil Bastiaans (Groningen)
22/08/2017
10

De goede service, het enthousiasme en de vriendelijkheid van het personeel. Prima!

Service
Anoniem
16/08/2017
8

prettig personeel, accuraat geholpen

Service
Robert Massaut (Delfzijl)
16/08/2017
8

Jammer genoeg is de service in Appingedam opgeheven! Ik moet nu plm. 30 km rijden voor de service!

Verkoop
Jur van der Wees (Haren)
09/08/2017
10

De verkoper, de balie- en magazijnmederkers en overig technisch personeel kennen mij en behandelen mij altijd uiterst vriendelijk, correct en terzake kundig. Afspraken worden altijd correct nagekomen. De overige faciliteiten van het bedrijf zijn ook prima in orde, maar de relatie met het personeel is voor mij het belangrijkste.

Service
Peter de Wolff
09/08/2017
9

Louwman Groningen is al jaren mijn garage, zowel bij de aanschaf van een nieuwe Toyota als voor wat betreft het onderhoud. Ik kan niet anders dan tevreden zijn over dit garage bedrijf. Ook onze volgende auto zullen we zeker weer bij Louwman bestellen.

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
10

Uitstekende verkoopster. Probleem met nieuwe auto, geheel buiten de schuld van de dealer, werd meer dan adequaat opgelost. Heel fijne auto!

Service
J. Zwols (Groningen)
02/08/2017
8

Goede service, klantvriendelijke behandeling

Service
Anoniem
26/07/2017
2

Ruzie over de garantie Slechte verzekering geen pechhulp op parkeerplaats bij het werk

Service
H.H.Houwing (Appingedam)
26/07/2017
9

goed geholpen

Verkoop
J Draaisma (Eelde)
25/07/2017
9

Nobody is perfect vlgs. mij.

Service
Anoniem
24/07/2017
10

Er moet altijd ruimte blijven voor verbetering, maar Louwman Groningen is een goede garage en geeft een uitstekende service. Helemaal geen klachten.

Verkoop
Anoniem
19/07/2017
8

Vriendelijke en goede service! Komen afspraken na.

Verkoop
Herman Weegenaar (Eelde)
19/07/2017
10

Alles verloopt altijd naar wens.

Service
Dhr. R. Visscher (Bedum)
17/07/2017
8

De informatie over de werkzaamheden, tijdens en achteraf was uitstekend. Geen verrassingen achteraf.

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
9

Professioneel, betrouwbaar, goede relatie, vertrouwen, klant is koning...

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
9

Prettige omgang zowel in de showroom als aan balie.

Service
G Dijk-v d Wal (Bedum)
12/07/2017
10

zeer tevreden over de behandeling

Service
Ronald de jonge (Groningen)
12/07/2017
9

Vriendelijk personeel en prijsopgave vooraf ontvangen. Transparante communicatie

Verkoop
Anoniem
05/07/2017
9

Goede service

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Netjes en correct geholpen vooraf prijsopgave als er iets extra moest gebeuren werden we gebeld.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

gewoon goed

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Op zich tevreden maar er komen vaak kosten over de prijsopgave heen en de communicatie kan wat de servicecard betreft beter.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Zie de vorige teksten

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Zie de vorige teksten

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Louwman Groningen geeft mij voor, alsnog, een eerlijk en positief gevoel.

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Netjes en correct geholpen vooraf prijsopgave als er iets extra moest gebeuren werden we gebeld.

Service
Dhr. IJ.Tromp (Groningen)
30/06/2017
8

auto keurig na grote beurt weer afgeleverd en de extra werkzaamheden zijn volgens afgesproken prijs uitgevoerd na telefonisch overleg tussen receptie medewerker en mij.

Service
Winter (Groningen )
30/06/2017
9

De medewerkers van Toyota Louwman zijn klantvriendelijk, hebben verstand van zaken, we kregen ivm het warme weer nog een flesje water mee voor onderweg, een leuke attentie!
We hoefden niet gelijk te betalen maar konden het overmaken, de rekening zou worden gemaild. Top!

Service
Anoniem
22/06/2017
10

Goede behandeling en afhandeling.

Verkoop
Anoniem
22/06/2017
10

Prima en netjes behandeld. Private lease werd goed uitgelegd. De verkoper was vriendelijk en attent.

Service
Anoniem
21/06/2017
8

Ik had een afspraak gemaakt voor een reparatie maar deze was niet genoteerd. Vervolgens is een nieuwe afspraak gemaakt waarbij mijn auto werd opgehaald, ik een leen scooter kreeg en aan het eind van de dag werd alles in omgekeerde volgorde weer hersteld.. en ik kreeg een gepoetste auto retour! Erg fijn ??

Verkoop
Bas Groeneveld
20/06/2017
9

Van begin tot eind keurig geholpen met de hele deal.

Service
w.h.eisma (roden)
20/06/2017
10

zeer goede garage met uitstekend vakmanschap en zeer goede service. Ik voel me hier altijd geheel thuis.

Service
Mevr. Brands (Vries)
07/06/2017
8

Vriendelijk, wij zijn in zoverre tevreden, maar de wachttijd van twee uren is in onze situatie niet haalbaar, een auto huren voor die uren wil ik niet, indien Er even geen auto beschikbaar komt om dan even de stad in te gaan gaan wij uitwijken naar Assen is voor ons dichterbij en kunnen iemand vragen om even mee te rijden. E.e.a besproken met uw mensen in Groningen en zullen hier wat aan doen t.z.t. Indien nodig. Is goed ontvangen.

Service
Bonnie Strating (Groningen.)
02/06/2017
10

Goede service,zeer klantvriendelijk en vooraf kostenplaatje

Service
Anoniem
01/06/2017
10

vriendelijke ontvangst en deskundige hulp

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Altijd vriendelijk, correct en eerlijk over de reparaties!

Service
Ben Kunst (Zuidhorn)
31/05/2017
9

Bij Louwman Groningen ervaar ik optimale service waarbij al het handelen een zeer hoge mate van professionaliteit uitstraalt. Men luistert goed naar wat de klant vraagt en het antwoord is altijd correct. Als ik wacht tijdens een servicebeurt, wacht ik met plezier.

Service
Eddy Mensinga (Roden)
31/05/2017
10

Zeer correct behandelt en vriendelijk

Service
Anoniem
24/05/2017
9

zeer goed behandeld

Service
Anoniem
24/05/2017
10

Vakkundig geholpen en zeer vriendelijk

Service
Renate Pieck (Appingedam)
24/05/2017
6

Service aan Bali is niet best. Klantonvriendelijk. Best aardig, maar dat is het. Geen koffie. Dit is zeer goed gecompenseerd door chef (bij toeval) een daar ben ik blij mee. Bij thuis komst bleek een gemeld technisch mankement niet te zijn verholpen.

Service
Anoniem
22/05/2017
9

Altijd vriendelijk en je wordt zeer goed geholpen

Service
Anoniem
17/05/2017
8

altijd een zeer correcte behandeling

Verkoop
Naomi Deelstra (Groningen)
11/05/2017
9

altijd bereikbaar
goede uitleg
duidelijke antwoorden

Service
Anoniem
10/05/2017
8

Wachttijden zijn soms wat aan de lange kant. Communicatie is helder, afspraken qua planning is flexibel.

Service
jan dijkema (gronngen)
10/05/2017
10

uitstekende service en vriendelijk personeel.

Service
Marcel (Groningen )
10/05/2017
9

Het personeel is vriendelijk, met kennis van zaken. Ze werken accuraat en volgens afspraak. Ze denken mee met de klant en zijn gewillig om te helpen.

Verkoop
Schop
10/05/2017
9

anders is er geen stap hoger mogelijk

Service
Anoniem
09/05/2017
7

Er zouden geen fouten afgeleverd mogen worden, graag een dubbele check voor aflevering van de auto bij reparatie.

Service
J.I.Bekkering (Uithuizen)
03/05/2017
9

Bij louwman doen ze wat ze met de klant afspreken.
Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Service
Anoniem
26/04/2017
0

Ze brengen niet verrichte werkzaamheden in rekening. Ook proberen ze om je ieder jaar werkzaamheden te laten verrichten - en dus ook betalen - die volgens hun eigen advies slechts alle 2-3 jaar uitgevoerd moeten worden...

Service
Anoniem
20/04/2017
10

Gehele team Receptie, werkplaats, verkoop, schade en admin zijn erg service gericht zoeken altijd de beste oplossing tot succes.Service is erg hoog. Veel mogelijk en flexibel. Direct service erg prettig.

Service
Thomas Kuper.
20/04/2017
8

Vriendelijk personeel, ze geven mij een goed gevoel .

Service
Anoniem
19/04/2017
10

prettig bedrijf met een betrouwbare uitstraling altijd goed, vriendelijk en snel geholpen, ook voor onze (bij)auto van het merk Suzuki.

Verkoop
Henk Huisinga (Bedum)
19/04/2017
9

Samenvattend: heldere procedures, klantvriendelijk en een kwalitatief goede auto afgeleverd met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Service
Anoniem
12/04/2017
10

prima service

Service
Anoniem
06/04/2017
7

soms voor iets klein wacht tijd beetje aan langen kant. bv bandjes wisselen was ik bijna 1,5 uur kwijt

Verkoop
Anoniem
05/04/2017
8

vriendelijk en terzake, zowel bij onderhoud als inruil/aankoop

Service
Anoniem
05/04/2017
9

Goede service

Service
Anoniem
29/03/2017
10

prima bedrijf. kwaliteit/prijs verhouding is goed. vriendelijk mensen en prima service. denken mee over goede oplossing bij problemen.

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Alles in orde, vriendelijk en voorkomend

Service
dhr. C.B. (Kees) Visser (Groningen)
23/03/2017
9

De medewerkers zijn uitermate
- klantvriendelijk
- vakbekwaam
- betrouwbaar
Tevens wordt een goede prijs / kwaliteitverhouding gehanteerd.
Ik heb 1 kleine opmerking,
- voor klanten die in bezit zijn van de Service Card mogen niet standaard bij elke onderhoudsbeurt kosten voor APK, bijvullen vloeistoffen,
enz. in rekening worden gebracht.

Verkoop
Fam.B.Reinders
23/03/2017
10

Zowel het merk Toyota als de begeleidende verkoper is pure kwaliteit,kijk hier met veel plezier op terug.wij wensen en hopen dat jullie deze goede lijn vast houden. Hier kunnen een hoop garage's nog wel wat van leren.

Service
Peter Homan (Groningen)
23/03/2017
8

Betrouwbaar, goede service, goede sfeer en omgeving

Service
Jos w (Groningen)
16/03/2017
7

Er was een misverstand met betrekking tot mijn servicebeurt. Communicatie tussen de receptie in de werkplaats verliep matig en daardoor kan het gebeuren dat mijn wagen nog helemaal geen service beurt heeft gekregen. Ik wilde bijna weer gaan rijden. De werkplaats medewerker kwam er op tijd achter. En dat was zeer oplettend van hem. Mijn complimenten aan de werkplaats .

Service
mevr Roossien Smit (Groningen)
16/03/2017
9

goede afspraken goede service

Service
Anoniem
10/03/2017
9

Transparant over geleverde dienstverlening en prijzen, vakkundig en vriendelijk personeel, werkprocessen helder op elkaar afgestemd, de klant is koning houding komt op een natuurlijke manier over, respectvolle behandeling.

Service
Anoniem
09/03/2017
9

Voor mijn jaarlijkse onderhoud altijd vlot, vriendelijke en professioneel geholpen.

Service
Anoniem
08/03/2017
8

alles is goed maar de ruimte waar je moet wachten is steenkoud, doordat de buitendeur steeds open en dicht gaat.

Verkoop
HH van der Schuur (Groningen)
08/03/2017
9

Je wordt door iedereen vriendelijk te woord gestaan zowel in de showroom als in de werkplaats.

Service
mv.C.Ritsema (Groningen)
08/03/2017
10

vriendelijk, correct en goed uitgelegd.

Service
Mw. Hartman (Groningen)
08/03/2017
10

Prima personeel, vriendelijk en deskundig (volgens mij)

Service
Anoniem
01/03/2017
8

Ik heb, na een bezoek aan de garage, steeds het gevoel dat mijn auto weer optimaal presterend gemaakt is. Het gratis leenvoertuig is een prima service. Ik ben dik tevreden over de ontvangst en de werkplaats. De auto staat ook altijd op de afgesproken tijdstip weer klaar.

Service
Anoniem
01/03/2017
8

Beurt volgens afspraak uitgevoerd. Auto was binnen de afgesproken tijd gereed en de prijs kwam overeen met wat afgesproken was.

Service
Anoniem
27/02/2017
9

Prima garage, aardige mensen, nadeel wachten tijdens werkzaamheden, geen leenauto. WIFI is erg slecht, kan dus niet werken tijdens het wachten.

Service
Anoniem
22/02/2017
9

net bedrijf, c.q. personeel. Staat in de stad Groningen en omgeving goed bekend.

Verkoop
Anoniem
16/02/2017
9

altijd correct geholpen

Service
Piet Knuttel (Groningen)
16/02/2017
10

Ik ben uitermate tevreden over de afdeling verkoop (de vriendelijke & behulpzame bejegening, de verstrekte info en correcte afhandeling), maar zeer zeker ook over de prima nazorg en onderhoudsservice. Daarbij verdient vooral de receptie hulde voor hun steeds weer zeer vriendelijke en hulpvaardige omgang met mij als klant.

Service
Anoniem
15/02/2017
9

Vriendelijk

Service
Mevr. C.E. Oostra (Groningen)
14/02/2017
8

De service, klantvriendelijke entourage en een goed kop koffie is goed.

Service
Mevr. G.H. Knobbe (Groningen)
14/02/2017
9

Er is altijd goed overleg n.a.v. vraag en opmerkingen van mijn kant. Dit geldt voor zowel de schadeafdeling als werkplaats als receptie, mondeling en per telefoon. Ik voel me begrepen en geholpen. Omdat ik moeilijk vanuit stad naar de dealer (buiten stad, geen busverbinding) kan komen word ik z.n. gehaald en/of gebracht bv.
De uitgevoerde werkzaamheden worden toegelicht en ook bij Louwman bewaard, we kunnen beiden terugkijken naar wat en wanneer er gedaan is. Op verzoek wordt soms mijn auto gratis gewassen. Daar ben ik erg blij mee: ik kan wonend op een flat en gezien mijn leeftijd niet meer met emmers water sjouwen, de auto is ook te hoog, te breed voor mij e.d.

Service
r.kloetstra (kolham)
14/02/2017
8

alles voor
voldoede

Service
l.hamminga (onderdendam)
25/01/2017
10

behulpbaar,vriendelijkheid.staan voor kwaliteid.

Service
Anoniem
21/12/2016
9

betrouwbaar

Service
Joost Kranendonk (Zuidhorn)
21/12/2016
10

Louwman heeft mij altijd professioneel te woord gestaan. Van oriëntatie naar koop tot onderhoud van mijn Aygo occasion. Onduidelijkheid bij reparatie of onderhoud werden keurig overlegd en er werd meegedacht. Ik voel mij zeer welkom als klant.
De laatste grote beurt was vlot klaar. En hoewel ik voorafgaand van de beurt het idee had dat mijn auto prima reed, had ik niet kunnen wensen dat mijn auto nog soepeler zou rijden nadien! Geweldig!

Verkoop
Anoniem
14/12/2016
10

Netjes en kundig behandeld.

Verkoop
Marian Mulder (Delfzijl)
14/12/2016
10

De vriendelijkheid en service van de verkoper zorgde voor een prettige en gemoedelijke sfeer.

Verkoop
Dirk Wijkstra (Eelde)
09/12/2016
10

persoonlijke en klantvriendelijke benadering.

Verkoop
W.Kremer (Groningen)
09/12/2016
8

Ben al vele jaren klant en Toyota rijder en wordt altijd snel en vriendelijk geholpen. Rij nu in de 8 ste Toyota. Niet omdat de auto's slecht zouden zijn maar nieuw werden gekocht en na enige jaar werden ingeruild.
Probleemloze auto's. Via Toyota Oosterhuis, Toyota Noord en Louwman blijf je vanzelf een tevreden klant,

Service
Anoniem
30/11/2016
9

Zeer klantvriendelijk en correct

Service
Dhr:C.Laken (Groningen )
30/11/2016
7

Goede kennis van zaken

Service
Jan Jansen (Frederiksoord)
30/11/2016
10

Accurate afhandeling.
Klantvriendelijke benadering.
Goed overleg over eventuele reparaties.

Service
Anoniem
18/11/2016
8

goed georganiseerd

Service
E.v.d.Velde (Groningen)
03/11/2016
9

prima dealer in een goede garage

Service
Anoniem
19/10/2016
3

Service en betrouwbaarheid mogen echt veel beter!!

Service
R.Smalbil (Veendam)
14/09/2016
9

Groningers geven zelden een 10

Service
Dirk Wijkstra (Eelde)
31/08/2016
10

persoonlijke en klantvriendelijke benadering.

Service
Mevr. van Loon (Winschoten)
31/08/2016
10

Ze zijn een heel vriendelijk en professionele bedrijf.

Service
W.Kremer (Groningen)
31/08/2016
8

Ben al vele jaren klant en Toyota rijder en wordt altijd snel en vriendelijk geholpen. Rij nu in de 8 ste Toyota. Niet omdat de auto's slecht zouden zijn maar nieuw werden gekocht en na enige jaar werden ingeruild.
Probleemloze auto's. Via Toyota Oosterhuis, Toyota Noord en Louwman blijf je vanzelf een tevreden klant,

Service
Van Deursen (Groningen)
24/08/2016
10

Erg prettig in de omgang, verkeent goede service en komt gemaakt afspraken na. Zelf hoef ik niks bij te houden. Ik krijg een telefoontje als de auto weer toe is aan een onderhoudsbeurt.

Service
Mevr. da Silva (Groningen)
18/08/2016
10

Ben compeet tevreden over jullie behandeling.

Service
Anneliese Reis (Groningen)
17/08/2016
10

omdat je altijd vriendelijk en goed geholpen wordt. Erg persoonlijk en dat is gewoon heel fijn.

Service
J.E.Timmer (Groningen)
10/08/2016
10

Uitstekende en betrouwbare garage en prima koffie

Service
Anoniem
03/08/2016
10

Prettige werkplaats, vriendelijke mensen bij de receptie, aangename wachtruimte met prima koffie en een krant. Last but not least: auto altijd blinkend schoon retour.

Service
Anoniem
27/07/2016
8

je wordt er netjes geholpen

Service
Jelle Stienstra (Groningen)
21/07/2016
9

Klantenservice

Service
Anoniem
19/07/2016
8

Vriendelijke benadering. Proffesionele aanpak.

Service
Joke Winters (Grijpskerk)
19/07/2016
9

Vriendelijk, snel en vakkundig geholpen. bij grote beurt, keurig suggesties gedaan met direct een prijsopgave.

Verkoop
Mw. van der Wal (Zuidhorn)
19/07/2016
10

Wij komen al jaren bij Louwman in Groningen, Lexus hier aangeschaft. Toen er sprake was van een nieuwe aankoop was het vanzelfsprekend deze ook aan te schaffen bij Louwman. Goede service, klantvriendelijk personeel, heldere en eerlijke uitleg wat betreft de modellen. Een aanrader!

Service
Anoniem
13/07/2016
10

de werkzaamheden zijn naar te volle tevredenheid uit gevoerd.

Verkoop
Anoniem
13/07/2016
9

Vriendelijk, duidelijk, oog voor de klant als mens.

Service
TE Scheepstra (Roden)
06/07/2016
10

je word altijd goed behandeld de koffie staat klaar

Service
Anoniem
29/06/2016
10

Goede service, personeel vriendelijk en behulpzaam

Service
Peterv
23/06/2016
8

Toyota is voor mij al jarenlang een vertrouwd merk met goede service en garantie

Service
Anoniem
22/06/2016
8

Prima geholpen. Service is uitstekend

Service
JW Winter (Groningen )
22/06/2016
8

Goede service, vriendelijk personeel aan de balie. Nette wachtkamer met goede DE koffie.

Service
P. Rijkse (Groningen)
22/06/2016
8

goede service en op tijd bij afspraken

Service
Anoniem
15/06/2016
8

goede service

Service
Jan Kooistra (Tolbert)
15/06/2016
9

Erg prettig om hier je auto in onderhoud te hebben. Vriendelijk, professioneel, vakbekwaam personeel.
Geven op al je vragen, altijd antwoord. Ook als zij, het even moet worden nagevraagd, geven ze dit altijd aan. Maar je krijgt een antwoord. Super, deze garage.

Service
Geert brands (Vries)
14/06/2016
10

Een fijn bedrijf, worden goed geholpen en snel. Tot dus ver geen negatiefs.

Service
Ariaan (Groningen)
08/06/2016
9

Er is altijd iemand die je vriendelijk te woord staat. Ze luisteren goed naar mijn vragen of klachten en ze hebben, tot nu toe, altijd nog een goed antwoord of een goede oplossing kunnen bieden. Ik bezoek ze inmiddels al 2,5 jaar en vertrouw ik ze in hun oordeel, de prijzen zijn redelijk en vallen vaak lager uit dan de initiële schatting.

Service
H.Lesterhuis (Groningen)
08/06/2016
10

Goede wijn hoeft geen krans

Service
Zwols (Groningen )
08/06/2016
9

Vlotte en klantvriendelijke service.

Service
Anoniem
01/06/2016
8

Prima service

Service
Anoniem
01/06/2016
9

prima

Service
Edgar (Eelde)
01/06/2016
9

Je voelt dat je als klant welkom bent en stellen er eer om de werkzaamheden goed uit voeren tegen zo laag mogelijke kosten.

Service
Simon (Groningen)
01/06/2016
10

Klantvriendelijkheid is uitstekend.

Service
Jan de Boer (Groningen)
18/05/2016
9

Altijd tevreden over service, flexibiliteit, vriendelikheid

Service
Jan Nieborg (Groningen)
18/05/2016
9

Betrouwbaar.
Deskundig.
vriendelijk.

Verkoop
Anoniem
17/05/2016
9

Geven prima service en denken mee

Service
Geert Roerig (groningen)
13/05/2016
9

je wordt goed geholpen.

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
10

Al klant vanaf 1989. Toen nog ToyotaNoord wat wij thuis nu nog altijd zeggen. Van alles gehad te veel om op te noemen van Toyota's tot Lexus's. Altijd nieuw op 1 Lexus na die was 2 jaar oud.

Service
Hamid Riazi (Lepelaar 87 Groningen)
11/05/2016
9

Ze zijn aardig, klantvriendelijk en betrokken.

Verkoop
Peter de Louw (Groningen)
04/05/2016
9

Prettige ontvangst
Prettige onderhandeling
Betrouwbaarheid

Verkoop
Okko Hoeve (Delfzijl)
02/05/2016
8

Klant in waarde laten en rustig na laten denken over de aanschaf. Met de nodige hulp van de verkoper zonder onnodige zaken bij te verkopen

Verkoop
Anoniem
29/04/2016
8

Evenals bij de 2 eerdere aankopen van een Toyota bij Louwman Groningen was ook deze keer het hele proces van aankoop weer bijzonder prettig.

Service
Anoniem
29/04/2016
8

goed en betrouwbaar

Service
Dhr. R. van der Ploeg (Groningen)
29/04/2016
9

Zonder uitzondering prettig personeel, flexibel, komen afspraken na, geven het gevoel dat cliënt centraal staat

Service
Jan Bekkering (Uithuizen)
29/04/2016
9

Prima tevreden over het bedrijf Louwmans Groningen.

Service
Anoniem
20/04/2016
10

Correcte en plezierige behandeling.

Service
Anoniem
20/04/2016
9

Omdat ik zéér tevreden ben

Service
Dhr. H. Pruissen (Groningen)
20/04/2016
9

Een prettige garage, schoon.
Altijd goede ervaringen gehad, al jaren.

Service
G. Barla (Eelde)
20/04/2016
10

Nooit teleurgesteld geweest, altijd tevreden.

Service
J.Crapels (Groningen )
20/04/2016
10

De klant is hier nog echt klant.
Je wordt snel en professioneel geholpen. Eventueel worden nieuw ontdekte aandachtspunten gemeld,zonder dat je allerlei extra reparaties worden opgedrongen.

Service
Anoniem
19/04/2016
9

Ik ben zeer tevreden over deze dealer. Nog nooit problemen gehad.

Service
Anoniem
18/04/2016
8

Goede behandeling, vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
13/04/2016
10

Uitstekend contact. Deskundig.

Service
Anoniem
13/04/2016
7

Altijd een correcte behandeling

Service
Gerard Mers (Leek)
05/04/2016
10

Zeer klantvriendelijk bedrijf, afspraken worden goed nagekomen, prima service.

Service
Bert Niemarkt (Winsum)
31/03/2016
9

correcte en deskundige afhandeling m.b.t. onderhoud en reparaties.

Service
Anoniem
30/03/2016
10

Uitstekend! Het kan niet beter!

Service
Anoniem
30/03/2016
9

Vind het een goed cijfer voor deze dealer

Service
dhr. C.B. Visser (Groningen)
30/03/2016
8

Bij deze dealer ervaar ik al jaren een zeer klantvriendelijke / persoonlijke benadering.
Het personeel is deskundig en goed adviserend.

Service
Klaus Peter Wiegand (Groningen)
30/03/2016
9

vakkundigheid van het personeel

Service
Mariëllen Faber (Bedum)
30/03/2016
10

Ik kom al heel lang bij deze garage en ik word er altijd heel correct en vriendelijk behandeld. De mensen nemen ook altijd de tijd om mijn vragen goed te beantwoorden. De evt. reparaties etc. worden altijd heel goed uitgevoerd, evenals het onderhoud aan mijn auto. Zo'n klantvriendelijk team met zoveel vakkennis als in deze garage wens ik iedereen toe.

Service
Paul (Groningen)
23/03/2016
8

prettige medewerkers en een betrouwbaar adres

Service
r.kloetstra (kolham)
23/03/2016
9

beoordeelt om betrouwbaar in het vakkundigheid

Verkoop
Anoniem
16/03/2016
9

kunnen prima met elkaar door 1 deur

Service
Margret Schouten (Groningen)
10/03/2016
10

ik word er goed behandeld en snel

Service
Anoniem
09/03/2016
9

Een negen is volgens mij de beste beoordeling. Volgens mij is geen enkel bedrijf of persoon 100% perfect.

Service
Anoniem
09/03/2016
10

Gezien de service nu en in het verleden ben ik zeer tevreden over deze dealer. Dit heeft destijds de keuze van mijn huidige auto ook bepaald.

Service
Anoniem
09/03/2016
10

Heb al vele jaren uitstekende ervaringen met deze dealer

Service
Dhr. H. Schouten. (Groningen.)
09/03/2016
10

nette showroem, prettige ontvangst, je word alle tijd gegeven om rond te kijken zonder gestoord te worden, als je dat wilt word je geholpen .

Service
Anoniem
02/03/2016
9

Goede service, netjes werk, er wordt meegedacht, er wordt niet moeilijk gedaan en vaak vlot klaar.

Verkoop
Anoniem
02/03/2016
10

Prettig geholpen door een vriendelijke en kundige verkoper

Service
Anoniem
02/03/2016
8

Als ze een 10 willen halen zullen ze me onder andere van huis moeten komen halen, of althans mijn auto

Service
Klaas van Melzen (groningen)
02/03/2016
10

Ze helpen je goed

Service
Anoniem
29/02/2016
8

Doorgaans goede behandeling

Service
Johnny (Zuidwolde GN)
24/02/2016
10

Omdat dit bedrijf een goede service heeft

Service
Petra de Boer (Hoogezand)
24/02/2016
9

Prima service en een gewassen auto terug gekregen!

Service
A.LINDEMAN (KROPSWOLDE)
17/02/2016
9

WIJ ZIJN AL SINDS 1994 KLANT BIJ DEZE DEALER TOT VOLLE TEVREDENHEID

Verkoop
Anoniem
17/02/2016
9

Prettig geholpen vriendelijk personeel

Service
henk verburg (wierum)
17/02/2016
10

zet misverstanden direct recht,heeft geduld met mensen ,perfect,neemt de klant serieus

Service
Jop (Groningen)
17/02/2016
9

Prima service, gastvrij ontvangst, goede sfeer onder de medewerkers.

Service
Mevr. G.E.Prummel (Groningen)
17/02/2016
10

Ik ben zeer tevreden met mijn Toyota garage, je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en ze zijn altijd bereid je zo goed mogelijk te helpen.

Service
Anoniem
10/02/2016
8

ik ben zeer tevreden

Service
Anoniem
03/02/2016
8

Ik ben tevreden over de behandeling van de auto, en van mijzelf persoonlijk als klant.

Service
Anoniem
03/02/2016
10

Fantastisch dat je via de website een afspraak kunt maken voor je APK en onderhoudsbeurt. Er komt keurig een bevestigingsmail betreffende je gemaakte afspraak. Er wordt rekening gehouden met de tijd van brengen en ophalen van je toyota. Heerlijke koffie als je even moet wachten. En "vrouw"vriendelijk. (lees:respectvol te woord gestaan en een nette begrijpelijke uitleg)

Service
hj verburg (wierum)
03/02/2016
5

Ben zeer tevreden over de receptie en werkplaats.Alle medewerkers.Ben zeer teleurgesteld over het computerprogramma dat de inkoop en verkoop van autos regelt.Zo erg nogmaals dat ik er niet over peins wat voor auto dan ook bij deze dealer te kopen.Houdt de auto wel in onderhoud.Ga wel op zoek naar een andere dealer of een auto die meer zijn waarde vasthoudt.Verder deel ik u mede dat ik zonder inruil bij de ANWB en Vanwijkinkoop 1000 euro meer kreeg aangeboden voor mijn Auris.Ook Mazda gaf zonder blikken of blozen 1000 euro meer.Ik wil geen auto meer inruilen bij Louwman en wens geen enkel contact m.b.t. de aankoop van een auto bij Louwman.Uw inkoop/verkoop afdeling(wellicht centraal geregeld) likt mij van het padje af.Ik kan er niets mee en wil er ook niets mee te maken hebben.

Service
J.B. Bos (Noordlaren)
03/02/2016
6

Er wordt geen garantie gegeven op een eerdere reaparatie

Verkoop
Dhr. van der Meijden (Delfgauw)
01/02/2016
9

Vriendelijk, duidelijke uitleg.

Service
Anoniem
27/01/2016
8

Je wordt vriendelijk geholpen,en de monteur legt goed uit waar hij mee bezig is.

Service
Marcel Nieboer (Groningen)
27/01/2016
9

Toyota is betrouwbaar, de dealer is kundig, staat mij goed te woord, geen poespas, gewoon doen waar ze goed in zijn.

Verkoop
Mevr. R. Bogaerts (Eelderwolde)
27/01/2016
10

Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan, er werd met mij meegedacht en met het goede aanbod erbij maakte het dat de deal snel rond was.

Service
Anoniem
25/01/2016
8

Correcte afhandeling van de afgesproken werkzaam heden , vriendelijke vakkundige medewerkers, met kennis van zaken.

Service
Piet Knuttel
21/01/2016
9

Ik ben zeer te spreken over de vriendelijke voorkomendheid, waarmee ik steeds wordt bejegend, over de vlotheid waarmee voorkomende problemen worden aangepakt en over de snelheid & deskundigheid waarmee oplossingen worden gerealiseerd. Chapeau!!!

Service
Anoniem
20/01/2016
8

wat ik jammer vind is dat er nog mos op het rubber van de ramen zat. vriendelijk benaderd, goede koffie

Service
Anoniem
20/01/2016
5

bij andere dealer soms veel goedkoper

Service
Tommy van de Wijngaard (Groningen)
20/01/2016
9

Ik kan altijd snel terecht. Werkzaamheden worden vooraf goed besproken. Indien nodig krijg ik advies of extra informatie. De werkzaamheden worden vervolgens goed uitgevoerd.

Service
Anoniem
13/01/2016
10


Altijd vriendelijk en behulpzaam en tijd voor je nemen.

Service
o.wildschut (groningen)
08/01/2016
10

Deze Toyota dealer is zeer service gericht. De mensen aan de balie zijn erg attent. De reparaties zijn tot nu toe goed verlopen en er wordt duidelijk uitleg gegeven over wat en waarom er iets moet worden gerepareerd. Er is meestal een vervangende auto ter beschikking zodat ik naar mijn werk in Leeuwarden kan rijden. Ik rijd al jaren in mijn Toyota Prius, die inmiddels meer dan 300.000 kilometer heeft gereden en ben hierover zeer te vrede. Zowel de auto zelf als alle service van deze dealer. Ik kan mijn verhaal dan ook met een 10 afsluiten.

Service
Jelle Stienstra (Groningen)
04/01/2016
9

Service , klantvriendelijk en betrouwbaar

Service
H.Pellaerts (Groningen)
30/12/2015
9

Omdat ik altijd goed geholpen word en nooit op extra kosten word gejaagd.

Verkoop
Anoniem
28/12/2015
10

Heeft alles goed geregeld en prima uitgelegd

Service
E. de Waal (Groningen)
16/12/2015
9

Ik ben heel tevreden en ze bieden goeie service

Service
Dhr A.Stiksma (Roden)
10/12/2015
10

Wij zijn zeer tevreden over deze garage goed en aardig personeel

Service
Anoniem
09/12/2015
8

Tevreden, maar het kan beter gezien ervaringen in het verleden.

Service
Dhr. L. Veldman (Groningen)
09/12/2015
9

goede service en vriendelijke behandeling en je wordt op de hoogte gebracht als zich een probleem voordoet.

Service
maria witte- de vries (groningen)
09/12/2015
9

vriendelijk personeel

Service
Anoniem
03/12/2015
9

De site om een afspraak te maken werkt uitstekend. De receptie geeft adequaat en vriendelijk antwoord. De werkzaamheden worden goed uitgevoerd en ik ben zeer blij dat de auto altijd goed schoon terug komt.

Service
Anoniem
03/12/2015
9

goede dealer.

Service
Anoniem
03/12/2015
10

correct, alles volgens afspraak en op tijd.

Service
Anoniem
03/12/2015
10

Klantvriendelijk, goede uitleg en service, coulant met eerdere reparaties.

Service
Dhr. Roel van Dijk (Groningen)
02/12/2015
8

De werkzaamheden zijn naar behoren uitgevoerd en gelijktijdig met de service werkzaamheden heeft men, op eigen initiatief ook een APK keuring uitgevoerd.

Service
Anoniem
30/11/2015
9

Correct geholpen.

Service
Anoniem
26/11/2015
0

Klachten over een specifieke auto moeten serieus worden genomen en niet worden afgedaan met een verwijzing dat ze in het algemeen goed zijn.

Service
Anoniem
26/11/2015
0

Klachten over een specifieke auto moeten serieus worden genomen en niet worden afgedaan met een verwijzing dat ze in het algemeen goed zijn.

Service
H. Stol (Foxhol)
26/11/2015
9

Worden altijd vriendelijk geholpen en zijn zeer tevreden .

Service
Anoniem
25/11/2015
9

vanwege de goede service en prettig personeel

Service
Anoniem
23/11/2015
9

ik ben erg tevreden alles word goed en netjes geregeld

Service
K. Bakker (Hoogezand)
23/11/2015
9

Ik ben erg tevreden en ze hebben uitstekende koffie en chocolademelk

Service
Anoniem
19/11/2015
8

Ben al jaren klant en wordt altijd naar tevredenheid geholpen.

Service
Anoniem
19/11/2015
9

klantvriendelijkheid, persoonlijke benadering en uitstekende service.

Service
G.Barla (Eelde)
19/11/2015
9

Geen verrassingen. Goede kwaliteit. Vakmanschap.

Service
Anoniem
18/11/2015
8

ik ben tevreden

Verkoop
Anoniem
17/11/2015
9

Het navigeren in de Toyota website was niet altijd gemakkelijk. Zo kon ik bijvoorbeeld niet ontdekken of de auto van mijn keuze van een radio/cd speler of van een airconditioning was voorzien. Hier kwam ik niet eerder achter dan tijdens het gesprek met uw vekoper.

Service
Anoniem
12/11/2015
9

klantvriendelijkheid, nakomen afspraken o.a.

Verkoop
Dhr. H.Draaisma (Groningen)
11/11/2015
9

Ik voelde totaal geen pressie op mij uitgeoefend tijdens het gesprek voor de uitkiezing van het gekozen model Yaris Style.
Ik werd naar een goede verkoper geleid door de receptionist op een gemoedelijke manier.
Een week na aankoop werd ik door een andere receptionist kundig te woord gestaan over de boordcomputer.
Al met al geen negatieve ervaringen, vandaar een negen!

Service
dhr H.H.Houwing (Appingedam)
09/11/2015
7

je moet met het geven van de beoordeling niet gelijk overdrijven.
als er nog kosten overheen komen geef dit dan eerder op en laat de klant niet wachten.
De auto staat in de werkplaats en de klant zit ondertussen te wachten bij de koffie automaat.
daarna wordt er gevraagd of er een airco opschoning moet komen (Ozon) en de ruitenwissers.
Als dit eerder gevraagd wordt kan hier ondertussen aan gewerkt worden.
Na de behandeling werd er een spuitbus leeggespoten in de auto en in de eerste instantie is dat prima omdat dit er waarschijnlijk bij hoort en je anders niet aan de €30 komt maar als je last hebt van de longen is het de eerste 3 dagen niet prettig rijden met deze geur, ik zou dan vragen of dit als prettig word ervaren omdat een aantal bezitters van auto's nooit een geurtje gebruiken.
Ozon zou op zich zelf al fris moeten zijn mits goed doorgeblazen. Verder wil ik u er graag op wijzen dat het werken met OZON niet erg gezond is, wanneer de monteur het apparaat stopt opent hij de deur en duikt onder het d

Service
Anoniem
28/10/2015
10

Afspraken zijn eenvoudig te plannen, de ontvangst is altijd vriendelijk, tijdige en goede terugkoppeling over uit te voeren werkzaamheden, de auto is altijd en schoongemaakt op het afgesproken tijdstip klaar.

Service
Anoniem
14/10/2015
9

Goede service, vriendelijke mensen.

Verkoop
Anoniem
07/10/2015
9

We voelden ons erg welkom. Alles werd duidelijk uitgelegd. Mijn jongens mochten de auto echt onthullen. Dit vonden we heel speciaal.

Service
Anoniem
07/10/2015
9

Goede kwaliteit, correcte en attente garage

Verkoop
Anoniem
01/10/2015
9

Er zijn altijd verbeterpunten mogelijk maar bevalt goed.

Service
A. van den Bos (Groningen)
30/09/2015
10

Klantvriendelijke en klantgerichte dienstverlening door werkplaatsmedewerkers.

Service
Dhr R. Smalbil (Veendam)
30/09/2015
9

Ik ben gewoon een tevreden klant met betrekking over deze vestiging.
De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en spraakzaam wat mij een goed gevoel geeft.

Service
Anoniem
23/09/2015
9

Dit op basis van mijn laatste ervaring. Verder erg tevreden over dealer

Service
Anoniem
17/09/2015
10

Alles is prima geregeld Ik kom hier al heel veel jaren altijd goed

Verkoop
W J da Silva Curiel (Groningen)
16/09/2015
10

Hij heeft mij uitstekend geholpen. Het gebruik heel erg goed verteld. Radio en navigatie in gesteld. Zelfs mijn stoel wat hoger gezet. Het is ook fijn dat de verzekering verzet is. Alles zo goed , zodat we een eind zijn gaan rijden. Het was een goed begin.

Service
Frank Lutke Farwick (Abbega)
14/09/2015
10

De beide auto's zijn hier in onderhoud, en wij zijn zeer tevreden. Met een pechgeval werdt de auto zelfs bij ons thuis opgehaald.

Service
Tjerk Nuninga (groningen)
14/09/2015
10

ben zeer tevreden over deze dealer

Service
Anoniem
11/09/2015
9

online afspraken zijn korrekt men kan er op wachten indien gewenst en in 't andere geval zijn er nog meer mogelijkheden

Service
H. Landlust (Zuidbroek)
11/09/2015
8

Ik ben in het verleden altijd netjes behandeld en daar is tot op heden geen verandering in gekomen.

Service
Jan (Groningen)
11/09/2015
8

Goede service.
Fijn dat ik gratis pechhulp krijg.

Service
Johanneke Ploeger (Borgercompagnie)
11/09/2015
8

Dealer weet van wanten

Service
Karin (Wagenborgen)
11/09/2015
10

Uitstekende service op alle vlakken

Verkoop
marinus jansen (kolham)
11/09/2015
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Service
R.Kamps (Groningen)
11/09/2015
9

men komt afspraken na

Verkoop
Dhr W.Bos (Appingedam)
27/08/2015
9

Onze wensen volgens onze normen op papier gezet en daarvan onze auto samengesteld en het is een Toyota Yaris geworden

Service
Anoniem
26/08/2015
10

Vriendelijk, voorkomend, correct en deskundig.

Service
Anoniem
26/08/2015
8

Gewoon goed. vriendelijk en komen afspraken goed na

Service
Anoniem
26/08/2015
8

Ik heb vorige keer iets aangegeven na een beurt en ik heb de indruk dat hier nu rekening mee gehouden is en er ook direkt gewerkt wordt aan oplossing voor een "probleem". Ook kon mijn auto direkt na de beurt nog langer blijven om de accu direkt te vervangen zodat ik niet opnieuw terug hoefde te komen.

Verkoop
Ing P. Oosterhoff (Groningen)
26/08/2015
10

Ruime showroom, goede voorzieningen voor een eventueel wat langer verblijf. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Bij problemen meedenkende receptionisten om tot een goede oplossing te komen.

Service
Anoniem
20/08/2015
8

Correct, gastvrij, vriendelijk, goede kwaliteit

Verkoop
Anoniem
20/08/2015
10

service is uitstekend

Verkoop
Anoniem
19/08/2015
9

correct en vriendelijk geholpen door dealer

Service
Anne van Minnen (Groningen)
11/08/2015
10

De mensen staan je altijd vriendelijk te woord, je kunt van alles vragen en je voelt je er welkom. Wat ook belangrijk is, dat er koffie ed. is, dat maakt het wachten gemakkelijker.

Service
Femmy Holwerda (Glimmen)
05/08/2015
9

correcte, snelle afhandeling

Service
Anoniem
29/07/2015
6

als ze zeggen dat ze zullen terug bellen moeten ze dat ook doen

Service
Anoniem
29/07/2015
7

altijd correcte afhandeling

Service
D. De Vries (Groningen)
29/07/2015
9

Alles in overleg. Heel prettig. Denken mee. Flexibel.

Service
Anoniem
22/07/2015
9

De service is uitmuntend, de kennis is overdadig aanwezig, de koffie smaakt bijzonder aangenaam.

Service
Dhr. G. Vestering (Groningen)
22/07/2015
9

klantvriendelijk, goede service, laagdrempelig voor nieuw clientèle, bereikbaarheid, prima after sales.

Service
Ilja Bubeneck-Bakker (Harkstede)
15/07/2015
9

correcte behandeling

Service
P. Dieters (Groningen)
15/07/2015
8

Altijd een erg vriendelijke en snelle service. Geen onverwachte kosten, na een beurt wordt netjes een advies gegeven waarbij een prijsopgaaf staat vermeld.

Service
Wim Arends (Zuidwolde)
13/07/2015
10

Altijd correct in service en voorlichting

Service
Anoniem
09/07/2015
9

gewoon een 9

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Klantgericht

Service
h.j.verburg (wierum)
08/07/2015
10

zeer efficient,korte wachttijden,goede voorlichting-direct goede info gekregen over geluidsinstallatie Lexus,wil je a an de overkant tweede hands autos bekijken ,dan kan dat zonder dat zich een opdringerige verkoopmedewerker meldt.Denk wel eens aan een ander merk-maar blijf toyota rijden vanwege deze garage.Had die deze kwaliteit gehad ,dan had ik al lang in een andere japanner of duitser gereden.Een goede garage m.i. is nog belangrijker dan het merk.

Verkoop
H. S. H. (Assen)
06/07/2015
9

Zeer tevreden

Service
JTC Verhagen (Spijk GN)
06/07/2015
9

Vakkundige mensen, prijsopgave klopte evenals het tijdsbestek.

Service
Anoniem
30/06/2015
10

goede relatie zo wel met de verkoop en garage de monteurs en de schade afdeling plus receptie ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, ga er graag naar toe.

Service
Anoniem
30/06/2015
10


Deze garage is betrouwbaar, vriendelijk en het wachten op de onderhoudsbeurt is dankzij de koffie en de leesmappen geen straf voor mij.

Service
Dhr.B.D.Brinkman (Groningen)
30/06/2015
10

Je wordt correct en vriendelijk behandeld en de service is uitstekend, de mensen nemen alle tijd om dingen uit te leggen.

Service
Alex Reus (Delfzijl)
18/06/2015
7

Goede service, goede uitstraling van de receptie, netjes.

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Wij zijn super tevreden over de service.
Het personeel is steeds vriendelijk en correct.
Bij onvoorziene werkzaamheden wordt steeds overlegd.
De planning is meestal nauwkeurig.
Zeker een aanrader we rijden steeds met een veilig gevoel weer verder.

Service
Dhr P. Braun (Haren)
17/06/2015
8

Communicatie / Correct.

Service
Peter Rijkse (Groningen)
17/06/2015
8

Ik ben zeer tevreden, maar er moet niet hoger dan een 8 worden gegeven omdat anders de indruk zou worden gewekt dat het volmaakt was en dat kan het natuurlijk niet zijn

Service
Dhr.K. de Vries (Appingedam)
04/06/2015
10

De ontvangst, de service, het was groots.

Verkoop
Anoniem
03/06/2015
9

Verkoper heeft goede kennis van zaken en wij als klant zijn zeer correct behandeld

Service
Fred (Ruben)
03/06/2015
9

Goede service

Service
j.p.dijkema (groningen)
03/06/2015
9

uitstekende service

Service
Richard J.B.H. Teuben (Groningen)
01/06/2015
8

weet precies hoe het er werkt en dat bevalt erg goed.

Verkoop
Anoniem
27/05/2015
10

Service is goed en medewerkers zijn aardig.

Service
Anoniem
20/05/2015
9

Ik beoordeel deze dealer met een 9 omdat ze attent zijn, behulpvaardig, alert en ze zijn erg adequaat. My kind of people!

Service
Jan Kooistra (Tolbert)
20/05/2015
9

Vriendelijk, respectvol en een luisterend oor. Altijd een goed advies. Altijd bereid je te adviezen en te helpen om bepaalde beslissingen, verantwoord, te nemen.

Service
g. roerig. (groningen)
18/05/2015
9

goed geholpen.

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Ik vind het altijd weer prettig om naar deze dealer te gaan, Perfecte service met on-line maken en vastleggen van werkplaats afspraken, altijd een vriendelijke en correcte ontvangst, heerlijke koffie en een aangename wachtruimte met lokale en landelijke kranten en gevarieerde tijdschriften, altijd vooraf overleg over prijs en advies betreffende de werkzaamheden die gedaan zouden moeten worden. En na dit alles staat mijn auto altijd weer blinkend schoon voor mij klaar.

Service
Dhr. H. Pruissen (Groningen)
13/05/2015
9

Prima behandeling. Goede prijsafspraken. Auto keurig afgeleverd.

Verkoop
fam. Pijper (Delfzijl)
13/05/2015
10

Klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering is prima

Service
R. Visscher (Bedum)
13/05/2015
8

Duidelijke afspraken, ook tussendoor bij extra werkzaamheden. De werkzaamheden zijn binnen de geplande tijd uitgevoerd. Correcte behandeling. De wachtruimte kan wat beter. Het is een open kantoor. Daardoor bijna alles, ook telefoongesprekken en gesprekken met klanten te horen.

Verkoop
westenberg (veendam)
13/05/2015
7

ben wel tevreden

Service
Dhr. K. Bakker (Hoogezand)
04/05/2015
9

Vriendelijke behandeling. Alleen naar de garage voor de beurten. Is verder niet nodig.
conclusie: Is dus een goede auto

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Vriendelijke personeel

Service
Henderikus Draaisma (Groningen)
29/04/2015
8

Het meedenken met mijn portemonnee is positief.
De reparaties worden vlot uitgevoerd. De wachtruimte vind ik goed. De aanspreekbaarheid aan mij vindt leuk plaats.

Service
Henk J. van Oosten (Groningen)
29/04/2015
8

naar wens uitgevoerd

Service
h.j.verburg (wierum)
29/04/2015
10

zeer betrouwbaar,houdt zich aan de afspraken.

Service
Jan Nieborg (Groningen)
29/04/2015
9

Goede handeling deskundige en vriendelijke personeel.

Service
Anoniem
08/04/2015
10

goede service, vriendelijk personeel en perfecte wachtruimte

Service
Anoniem
08/04/2015
9

Tevreden

Service
H. Assink (Spijk )
08/04/2015
10

Geweldig goede service, mijn Toyota Verso diesel had een probleem met de katalysator, deze katalysator is onder volledige fabrieksgarantie vervangen. Gedurende de reparatie tijd heb ik kostenloos een vervangende auto ter beschikking gekregen. De communicatie over de voortgang van het onderzoek en de reparatie was ook TOP.

Service
Kim (Groningen)
08/04/2015
10

Super service en zeer vriendelijk personeel. Nooit te beroerd om even wat extra's voor je te doen zonder daar kosten voor te rekenen. Serieus nog nooit een negatieve ervaring gehad hier en kom hier nu al 5 jaar.

Service
Familie de Vries (Loppersum)
02/04/2015
10

We zijn inmiddels bejaard en kochten een kleine auto.
Tot onze verbazing werd hij onthuld in jullie showroom als een Rolls-Royce!

Verkoop
Anne Bloem (Briltil)
01/04/2015
10

Ik wilde in eerste instantie overstappen naar Skoda(FabiaCombi), de goede ervaring met deze dealer heeft mij doen besluiten toch bij Toyota te blijven.

Service
D.A.Fok (Groningen)
01/04/2015
10

correcte tijdafspraak en goede en vriendelijke behandeling. 100% goede service.

Service
Margret Schouten (Groningen)
26/03/2015
10

altijd goede service

Verkoop
E.BOSSCHER (Groningen)
25/03/2015
10

Klantvriendelijk,alle afdelingen!

Service
G. Schuurman (Bedum)
25/03/2015
8

Goed verzorgd. Vriendelijk en attent

Service
Anoniem
18/03/2015
9

Mijn auto heeft een behoorlijke schade gehad en is op zeer perfecte wijze weer helemaal gerepareerd
Dank aan het personeel van Toyota daarvoor.

Verkoop
Dhr H.Schouten (groningen)
18/03/2015
9

mag graag naar deze dealer gaan goede ontvangst provisionele hulp bij vragen over een auto, de ruimte waar de auto,s staan is zeer overziichtig, goed zaken te doen naar te tevredenheid .

Service
G.A.Kamps-Zuidema (Groningen)
18/03/2015
8

klantvriendelijk en correct

Service
Jan Timmerman (Harkstede)
17/03/2015
9

Correct, netjes,en vriendelijk. Alles naar behoren afgehandeld.
De receptie is bijna niet te vinden, is in een vergeten hoekje gedrukt(wel effectief voor de werkplaats)
De werkplek midden in de showroom is goed zichtbaar.
Om de receptie vanaf de ingang goed te kunnen zien zijn er bij de ingang maatregelen nodig.

Service
J.Rijkens (Uithuizen)
16/03/2015
9

Ik rij al 39 jaar Toyota. Dit is zondermeer de beste dealer tot nu toe. Ga zo door.

Verkoop
de heer P. Kiestra (Groningen)
12/03/2015
9

prettige ontvangst en verdere informaties

Verkoop
de heer P. Kiestra (Groningen)
12/03/2015
9

prettige ontvangst en verdere informaties

Service
dhr. C.B. Visser (Groningen)
11/03/2015
9

Receptiemedewerker(s) : Zeer klantvriendelijk
Monteur(s) : Zeer vakbekwaam
Overall : Meedenkend met de klant

Service
DHR G Kuipers (vonderpad 11 Westerbroek)
04/03/2015
8

je wordt goed behandeld

Service
dhr H van Rijn (Groningen)
04/03/2015
10

Afspraken worden nagekomen, klant wordt goed ingelicht over reparaties, denken actief mee over alternatieve oplossingen. Service die eigenlijk iedere keer boven mijn verwachtingen uitstijgt.

Verkoop
J.Huizing (Hoogezand)
04/03/2015
9

Omdat je altijd vriendelijk wordt geholpen en ze alle tijd voor je nemen, en Toyota voor ons een fijne en een betrouwbare auto is.

Verkoop
Mevr Beschi (Groningen )
04/03/2015
9

De mensen weten wat ze doen.

Verkoop
jan drenth (groningen)
26/02/2015
9

komt afspraken na.

Service
Anoniem
18/02/2015
9

Betrouwbqre en goede service, prettige receptie.

Service
Piet Berkouwer (Groningen)
18/02/2015
10

Het personeel bij Toyota Louwman in Groningen is bijzonder vriendelijk en professioneel. Zowel aan de telefoon, aan de receptie of in de showroom. Na de service ziet de auto er altijd weer picobello uit. De showroom maakt altijd een nette en verzorgde indruk. Regelmatig zijn er nieuwe modellen aanwezig. De verkopers staan altijd klaar voor een praatje en geven daarnaast de laatst nieuwe informatie over de diverse auto's. Onze volgende auto wordt zeker weer een Toyota of Lexus.

Service
Anoniem
09/02/2015
10

Correcte behandeling van de klant en men houdt zich keurig aan afspraken

Service
Anoniem
09/02/2015
8

een goede dealer met prima service

Verkoop
Anoniem
04/02/2015
9

Vriendelijke ontvangst, deskundig advies, goede nazorg.

Service
H. Kamminga (Groningen)
04/02/2015
7

Werkzaamheden worden niet altijd technisch goed uitgevoerd. Af en toe een bezoek aan een andere garage brengt dat aan het licht.

Service
J.L. Veninga (Groningen)
04/02/2015
8

Vlotte service. Mogelijkheid tot het krijgen van vervangende auto.

Service
Anoniem
28/01/2015
8

Ik vind een 8 een hoog cijfer. Ik ben zeer tevreden, dat geeft mijn 8 al aan. Goede overleg en service gehad tot nu toe.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

nooit geen problemen gehad met de dealer

Verkoop
Luink Pater ( Nieuw-Roden)
26/01/2015
9

prettig ontvangen, service gerichte verkoopleider, vriendelijk en correct in de omgang tijdens de onderhandelingen

Verkoop
Anoniem
14/01/2015
8

je word er goed geholpen

Verkoop
Anoniem
14/01/2015
10

goede service

Verkoop
Anoniem
14/01/2015
9

Goede voorlichting

Verkoop
J kaspers (Gieterveen)
13/01/2015
10

Klantvriendelijk meedenkend en nie opdringerig prima service

Service
Anoniem
24/12/2014
8

Vriendelijk, voorkomend en betrouwbaar

Service
Anoniem
24/12/2014
8

gewoon goed

Service
Jan Visscher (Zuidhorn)
24/12/2014
9

Klantgerichtheid, vriendelijkheid, oplossingsgericht, kortom geweldig.

Service
Anoniem
02/12/2014
3

Waarom is de dealer altijd duurder dan een reguliere garage

Service
Marcel (Gropingen)
02/12/2014
9

De dealer heeft veel kennis van de auto, het personeel is vriendelijk, behulpzaam, netjes, doet wat van van een Toyotadealer mag verwachten.

Service
M.E. Faber (Bedum)
02/12/2014
10

ik ben reuze tevreden over garage Louwman, mijn Toyota dealer in Groningen. Alleen al om het prettige klantvriendelijke aardige personeel blijf ik Toyota rijden. Gelukkig voor mij is het ook een goede auto.

Service
Anoniem
01/12/2014
8

Het is een prettig bedrijf, je kunt er vaak snel terecht, een leenfiets is mogelijk en je wordt op de hoogte gebracht van evt. extra kosten

Service
Joke Hartzuiker (Midsland)
01/12/2014
10

Kom helemaal vanaf terschelling naar Groningen! Dat zegt al genoeg! Gewoon super tevreden!,

Verkoop
Anoniem
18/11/2014
10

Ik ben tevreden, als ik vragen heb kan ik ze altijd bellen!

Service
Anoniem
28/10/2014
9

Prima service, vriendelijk. Goed overleg met receptie en monteurs over reparaties.

Service
Anoniem
27/10/2014
8

over alles tevreden.

Service
wim datema (aduard)
27/10/2014
8

een 8 lijkt mij voldoende het is goed geregeld

Service
Anoniem
21/10/2014
8

onderhoud altijd goed uitgevoerd

Verkoop
Dhr. MPL Verbeek (Groningen)
21/10/2014
8

Een nette zaak, vriendelijk personeel, snelle en goede sevice

Verkoop
Hilda Buringa (Zuidbroek)
21/10/2014
10

prettig geholpen goede servive

Service
Mente Hovinga (Marum)
21/10/2014
9

Tot op heden zijn afspraken nagekomen. Bij extra kosten vooroverleg. Staan voor kwaliteit. Helder en duidelijk.

Service
Mevr. W J da Silva Curiel (Groningen)
21/10/2014
10

Omdat de service goed is, ben goed geholpen, en ben blij dat alles weer gedaan is.Banden wissel ,service en A P K. Alles in een maal.

Verkoop
Anoniem
16/10/2014
9

Ik heb geen klachten

Service
j.Dinmahomed (eenrum)
15/10/2014
5

omdat ik nog steeds met een klacht rijd die niet acceptabel is los mijn probleem op of geef mij een een nw yaris ik wil best geld bij leggen maar hou mijn probleem met deze auto ook rekening mee (sorry als ik onbeleefd bent) maar mijn vertrouwen win je weer terug als mijn klacht serieus neemt

Service
H.Assink (Spijk Groningen)
14/10/2014
9

Goede service, prima terugkoppeling van de bevindingen en overleg hoe verder

Service
Jan Woning (groningen)
14/10/2014
10

een eerdere mindere inruil voorstel deed mij naar een andere toyota dealer gaan. maar doordat ze mij terug wilden
en mij een hele goeie inruil gaven op een nieuwe geef ik een 10. Ondanks dat ik mijn auto bij galema leeuwarden
had gekocht. was het contact en de service van Louwman groningen uitmuntend en nu weer klant bij louwman groningen

Verkoop
Anoniem
08/10/2014
9

Betrouwbaar in alle opzichten

Verkoop
Anoniem
08/10/2014
9

Geen klachten dik in orde.

Service
rijkens zus (harkstede)
08/10/2014
9

omdat het goed was

Verkoop
Anoniem
07/10/2014
9

Ik werd op een rustige, niet overhaaste en niet drammerige manier door de verkoper geholpen.

Service
K. Smit (Grijpskerk)
07/10/2014
9

Zeer vriendelijke receptie / verkoop medewerkers. Vervangend vervoer of haal en breng service prima geregeld. Onderhoudsbeurten worden altijd prima uitgevoerd en binnen de afgesproken tijd.

Verkoop
N. Vroom
07/10/2014
10

Klantvriendelijk en klantgerichte medewerkers.
Degene die mij heeft geholpen(René Puma) een zeer prettige verkoper om samen de gepaste auto mee uit te zoeken.

Service
Anoniem
02/10/2014
8

Correcte behandeling, tijdig opgave van werkzaamheden die moeten gebeuren ivm apk-keuring
toch wel vrij dure onderdelen

Service
Anoniem
01/10/2014
9

Vriendelijke bejegening.
Zeer goede service.
Auto was schoon gemaakt toen ik hem ophaalde.

Service
Anoniem
01/10/2014
8

To the point benadering.

Service
Jan Hadderingh (Tolbert)
30/09/2014
8

prima klantensercvice, klantvriendelijk en kennis van zaken

Service
Anoniem
29/09/2014
10

Ik ben dik tevreden. Ze zijn eerlijk, netjes en ik rijd altijd zonder problemen

Service
Anoniem
29/09/2014
10

prettige, correcte dienstverlening en vertrouwen in technische vaardigheden werkplaats

Service
Anoniem
24/09/2014
9

Denkt mee, Veel vrijheid bij het maken van afspraken. Erg klantvriendelijk.

Service
Anoniem
23/09/2014
10

Constante, uitstekende kwaliteit.

Service
R. Visscher (Bedum)
23/09/2014
9

Correcte, vriendelijke en snelle behandeling. Ze nemen de tijd.

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Klantvriendelijk,
Snel,
Netjes

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Ze kennen de auto goed.

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Tot nu toe heb ik geen aanmerkingen op de manier waarop de dealer de zaken afhandelt.
Als klant wordt ik correct benaderd.

Verkoop
Dhr.G Borgman (Hoogezand)
19/09/2014
9

goede service en vriendelijk personeel

Service
dhr.h.medema (groningen)
11/09/2014
8

vakkennis
vriendelijk

Service
Anoniem
10/09/2014
8

Je wordt goed geholpen

Service
Derk de Groot (Groningen)
10/09/2014
8

Iets mer aandacht aan de balie en auto schoon en netjes afleveren

Verkoop
jan plenter (froombosch)
10/09/2014
10

Groningen goed gezellig en Olaf en Eva verdienen een behoorlijke salaris verhoging

Service
Anoniem
09/09/2014
9

Zeer vriendelijk, correct en snel geholpen

Service
Dhr. H. Rats (Groningen)
09/09/2014
10

goede sevice eerlijke voorlichting prettig personeel fijne wachtruimte

Service
Dhr.L.G.W.Koster (Scharmer)
09/09/2014